ΠΡΟΪΟΝΤΑ VECHRO

VECHRO: No1 σε Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις Οικολογικών Χρωμάτων

VECHRO LOGO

 

Τα  προϊόντα της VECHRO  - στην συντριπτική πλειοψηφία τους - έχουν αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί για τις ιδιότητες τους σύμφωνα με τις αυστηρότερες τεχνικές προδιαγραφές, από ανεξάρτητα αναγνωρισμένα εργαστήρια στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα, 76 προϊόντα VECHRO φέρουν την Οικολογική Πιστοποίηση (“Μαργαρίτα”),  ενώ  53 προϊόντα έχουν πιστοποιηθεί από το Βρετανικό Paint Research Association.  Τέλος,  15 προϊόντα συνοδεύονται από την Πιστοποίηση του Βρετανικού Ινστιτούτου Αλλεργιών (Allergy UK). Ακολουθεί μία ενδεικτική επιλογή  προϊόντων της VECHRO. Για την πλήρη προϊοντική γκάμα της Νο1 σε Πωλήσεις και Πιστοποιήσεις εταιρείας χρωμάτων στην Ελλάδα,  μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας: www.vechro.gr 

 

166_1

1. SMALTOPLAST ΠΛΑΣΤΙΚΟ:

Εξαιρετικής ποιότητας Οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα για τη  βαφή και την προστασία του σπιτιού. Το Smaltoplast πλαστικό έχει υψηλές αντοχές στην φθορά και στο συχνό πλύσιμο, ενώ ταυτόχρονα είναι φιλικό στο περιβάλλον με τέλειο φινίρισμα και άψογη εφαρμογή.

 

 

367_1

2. SMALTOPLAST SILK:

Οικολογικό άοσμο πλαστικό χρώμα τοίχων εσωτερικής χρήσης με βελουτέ ματ φινίρισμα. Η ιδανική λύση για χώρους με προβλήματα μόλυνσης από βακτήρια και μύκητες, καθώς και σε χώρους με μεγάλη υγρασία. Το Smaltoplast Silk λερώνεται δύσκολα και καθαρίζεται πολύ εύκολα.

 

 

464_1

 3. SMALTOPLAST 100% ΑΚΡΥΛΙΚΟ:

 Οικολογικό, 100% ακρυλικό χρώμα για την βαφή και προστασία εξωτερικής τοιχοποιίας  Κατάλληλο για την βαφή καινούργιων ή ξαναβαμένων τοίχων, σοβάδων και μπετόν. Παρουσιάζει μεγάλη πρόσφυση, υψηλή αντοχή στα αλκάλια και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Η ειδική σύνθεση του Smaltoplast 100% Ακρυλικό, εξασφαλίζει εξαιρετική αδιαβροχοποίηση. Έχει μεγάλη απόδοση, καλυπτικότητα και αποχρώσεις με τεράστιες αντοχές.

545_1

4. VINYL ECO:

Το Vinyl Eco, είναι οικολογικό ματ πλαστικό χρώμα τοίχων με υψηλή καλυπτικότητα και πολύ καλές αντοχές στο πλύσιμο.

 

 

547_1

 5. VINYFLEX  πλαστικό:

Πλαστικό χρώμα για εσωτερικούς τοίχους. Το Vinyflex πλαστικό προσφέρει υψηλή καλυπτικότητα  και λευκότητα, ενώ παράλληλα είναι η ιδανική επιλογή συχνό φρεσκάρισμα με εξαιρετικό άπλωμα.

 

 

 

546_1

 6. VINYL ROOF:

Ακρυλικό ελαστομερές μονωτικό χρώμα για ταράτσες. Το Vinyl Roof αποτελεί αξιόπιστη και οικονομική λύση στην στεγάνωση, ενώ παράλληλα έχει καλή στεγανοποίηση, υψηλή πρόσφυση , προστατεύοντας την επιφάνεια από την υγρασία, την βροχή και τον ήλιο.

 

 

 

548_1

 7. VINYL FIX:

Οικονομικός τσιμεντοειδής στόκος σπατουλαρίσματος για εσωτερική χρήση σε σκόνη. Το Vinyl Fix προσφέρει εύκολη εφαρμογή, πολύ καλό γέμισμα, εύκολο τρίψιμο και μεγάλη απόδοση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply